Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


25 dolog, amit nem tudtál Harry Styles-ról

2013.08.20

A One Direction legfiatalabb és legfürtösebb tagjának igazán édes szokásai vannak, most ő következik sorozatunkban.

Harry Styles

 

1. Szülei hétéves korában elváltak, ami nagyon megviselte.2. Szereti a meztelenséget. Saját bevallása szerint ilyenkor felszabadultabbnak érzi magát.3. Mielőtt bekerült az X-faktorba, a White Eskimo nevű együttes frontembere volt.4. Csak Louisnak és neki van jogsija a One Directionből.


5. Kedvenc száma a 'Free Falling' John Mayertől.6. Egy interjúban elmesélte, hogy a legtöbbet Ed Sheeran 'Lego House' című dalát hallgatják a turnébuszban.7. Korábbi barátnője, Caroline Flack 15 évvel volt idősebb nála, de sosem járna olyannal, aki idősebb az anyukájánál.


8. Lelkes Manchester United szurkoló.9. Ő találta ki a One Direction nevet.10. Kedvenc filmjei a Titanic, a Szerelmünk Lapjai és az Igazából Szerelem.11. Szabadidejében teniszezik és tollasozik, így tartja fitten magát.12. Régóta tervezi, hogy leborotválja rövidre a haját, de senki sem engedi neki! Harry szerint a vonzereje az arcában van és nem a fürtjeiben.13. Igazán hardcore módon ünnepelte meg, hogy az 'Up All Night' listavezető lett Amerikában: vett egy matracot! „ Igazán megérdemeltem már egy újat, hiszen a régi azóta megvan, mióta beköltöztem. Már kijött belőle minden ruganyosság" magyarázta.14. Élete első koncertjén a Nickelbacket látta.15. Kedvenc Tv-sorozata a Family Guy.16. Teljesen kiábrándul egy lányból, ha az káromkodik. Harryt még az is idegesíti, ha  a bandatagok használják a b-betűs szót.17. Fantáziadús módon a hörcsögét úgy hívják, hogy Hörcsög.18. Orvosi tanácsra hetente egyszer Pilates órákra jár. A gerincferdülése miatt van erre szükség, hogy később ne legyen komolyabb baja.19. A rajongók rendszeresen megdobálják valamivel a koncerteken. Kapott már melltartókat, bugyikat de még tampont is!20. Kedvenc filmbeli idézete a „Tartsd meg az aprót, te mocskos állat" ami a Reszkessetek Betörőkben hangzik el.21. A káromkodáson kívül még az is zavarja, ha egy lány cigizik.22. Egyszer, amikor Zayn aludt, Harry beleborotválta a monogramját a lábába.


23. Első szava a 'macska' volt.24. Miközben a csillag alakú tetoválását kapta, Zayn fogta a kezét.25. Ha bútor lenne, ágy lenne, hogy az emberek „jót mulathassanak rajta."

 

 

Véleményem: Hazza :D<3 De amúgy már Niallnek is van jogsia ;)

 

 

neon.hu/bulvar_rovat/25-dolog-amit-nem-tudtal-harry-styles-rol-281418

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.