Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harry Styles nem biszex

2013.08.02

A One Directon tagjai egy csomó mindent bevallottak az augusztusi GQ-ban.A brit GQ magazin augusztusi címlaparca a One Direction. Az augusztus 1-én boltokba került magazin nem is egy, hanem rögtön 5 különböző címlapot szentelt a bandának, minden tagnak külön. A velük készített hosszú interjúból sok minden kiderült. Pl. Niall Horan celebideáljáról, Harry Styles állítólagos biszexualitásáról, a groupie-król, és persze a következő 1D lemezről.„Nincs még konkrét határidő a következő albumunkra. – mondta Niall Horan. – De most több időnk lesz új dolgokat kipróbálni. Az tuti, hogy nehezebb lesz. Kicsit rockosabb. Kicsit kúlabb.”Liam Payne elárulta, hogy a közhiedelemmel ellentétben nincsenek groupie-jaik, Niall pedig azt, hogy mi az igazság arról, hogy bejönne neki Demi Lovato.„Erre csak egy dolgot mondok – így Niall. – Ellie Goulding. Wow. Na ő eszméletlenül jól néz ki szerintem.”
A riporter persze arra kis kitért, hogy mi a helyzet azzal a pletykával, mely szerint Harry Styles-nak viszonya lett volna Nick Grimshow-val, tehát hogy valójában biszexuális.„Biszexuális? Én? Nem hiszem. Azt hiszem, elég biztos vagyok benne, hogy bizony nem vagyok az. – mondta Harry. A pletykákról általában véve pedig így nyilatkozott. – Néhány közülük inkább vicces. Vannak, amelyek nevetségesek. És bizony vannak, amelyek iszonyúan idegesítőek. De nem akarok olyan lenni, aki elkezd magyarázkodni ezek miatt. Nem bírom, amikor a celebek pl. twitterükön bizonygatják, hogy valami nem igaz.”
Louis Tomlinson az egyéjszakás kalandokat említette.„Azok a csajok, akik rögtön ágyba bújnának velem, nem tartoznak azok közé, akiket hazavinnék. Ennyit erről.”
És hogy Zaynt se hagyjuk ki: ő például azt szeretné, ha a One Direction valódi tényező lenne, és később úgy emlékeznének rájuk, mint akik megváltoztatták a popkultúrát.Melyik címlappal kérnétek a magazint? :) 
Véleményem: Öhmm...oké... Én amúgy mindet megvenném! ^^
 


 http://1music.hu/?page=news&id=1469#ixzz2ao7K9tfM

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.