Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LOL! Megaciki helyzetbe hozták Harry Stylest egy tévéműsorban - videó

2013.11.10

Az énekes az ausztrál Sunrise showban került igen kellemetlen helyzetbe.

A One Direction világturnéjuk alatt több tévéműsorban is részt vett - legutóbb, amikor Ausztráliában jártak, Harry, Liam és Niall a Sunrsie reggeli show vendégei voltak. A készítők és a riporter minden bizonnyal szeretett volna valami szaftosabb sztorit kihozni a beszélgetésből, ezért a kócos szépfiút vették célba, a kérdéseikkel pedig szegényt rettentően kellemetlen helyzetbe hozták.


Először arról kezdték el faggatni, hogy van-e valami közte és Louis Tomlinson között, tekintve, hogy egy rakás kép jelent meg róluk, amiket intim helyzetben vannak. Természetesen nemcsak Harry tagadta a dolgot, hanem bandatársai is azonnal a védelmére keltek, és felvilágosították az egyébként elég szkeptikusan viselkedő riportert, hogy az összes fotó photoshoppolt.


Utána terítékre kerültek Harry nőügyei is, és ismét elhangzott az elcsépelt kérdés, hogy a sztár vajon csak az idősebb nőkre bukik? Az pedig csak hab a tortán, hogy a műsor házigazdái az egész interjút azzal a kommenttel zárták, hogy az énekes kikerülte a válaszadást, és bár ki nem mondták, de érzékeltették, hogy szerintük Larry Stylinson igenis létezik.


Hogy őszinték legyünk, szerintünk nagyon nem szép húzás volt ez a műsor készítőitől... Íme az interjú - nektek mi a véleményetek?Véleményem: Ez a szánalmasság legteteje. Szerencsétlent miért kell mindig bántani??????? Gondolom jól elcseszték vele az egész napját.Egyáltalán nem vicces.

 

neon.hu/bulvar_rovat/lol-megaciki-helyzetbe-hoztak-harry-stylest-egy-tevemusorban-video-283435

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:((

misosu,2013.11.11 21:45

én nagyon bírom Harry-t és az ilyenek annyira föl tudnak bosszantani :(( komolyan mondom miért jó az ha valamivel mindig piszkálják? de ha nem őt akkor meg másokat... na mindegy .. de annak viszont nagyon örülök, hogy nyertek az EMA-n és remélem most nagyon boldog :)
és amúgy meg ismét szeretném nagyon megköszönni, hogy mindennap eltölthetek itt egy kis időt, mert ha rossz napom is van, akkor is tudom, hogy lesz egy jó része: mikor "A mai napon..."-t olvasom :* :DD

Re: :((

*admin*,2013.11.12 15:24

szerintem megtanitották nekik, hogy hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket, de akkor is nagyon sz*r lehet nekik.:/

örülökhogy tetszik az oldal.:))♥ annyira jó az ilyen dicséreteket olvasni. ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy megérte megcsinálnom ezt az oldalt.:)