Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zenészek közötti barátság: igazi vagy reklámfogás?

2013.06.08

Az új brit invázióhullám megalkotói 2010-ben kerültek össze az angol X-Faktor hetedik évadában. A zsűri által összerakott banda azóta is sikert sikerre halmoz. Saját bevallásuk szerint, ők egy család, és szeretik, támogatják egymást, bármi legyen is, hiszen ők nemcsak barátok, de testvérek.

 

Mikor bekerültek a mentorok házába, az előtte adott interjúban Harry Styles még úgy jellemezte kapcsolatukat, hogy sok vita van köztük. (Ekkor még nem kerültek Simon Cowell és menedzsmentje keze alá). Az akadályt sikeresen vették, Simon kiválasztotta őket mint egyik versenyzőcsapat az élő show-ra. Az első héten már az interjúk alatt teljes összhangot és barátságot emlegettek a srácok. A One Direction eljutott egészen a fináléig, ahol Robbie Williams-szel énekelhettek egy duettet. Robbie a show után azt nyilatkozta, hogy nagyon élvezte a munkát a srácokkal, nagyon tehetségesnek tartja őket, de közel sem akkora az összhang köztük, mint azt elhitetni akarják. Elmondása szerint komoly ellentétek vannak a tagok között.

 

Azt tudjuk, hogy a directionerek sok őrültségre képesek: halálos fenyegetések, a tagok megtámadása az utcán. Ami talán érdekes lehet, hogy míg régen a rajongók saját maguknak akartak egy-egy tagot, úgy a directionerek egymással szeretnék kapcsolatban látni a tagokat. Különböző brománcok (testvérrománc) kaptak szárnyra, mint Larry Stylinson (Harry & Louis), Niam (Niall & Liam) vagy Ziam (Zayn & Liam), hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Azonban a sok konspirációs elmélet után elkezdett egy pletyka terjengeni, miszerint Louis és Niall barátsága korántsem igaz. A rajongók figyelmét nem kerülte el, hogy az egyik úgynevezett videonaplóban Louis egy nem épp kedves mondatot intézett ír társukhoz, miszerint őt áldozná fel egy invázió esetén. Niall arca nem épp a lelkesedést tükrözte. A videó nem sokkal később lekerült a legnagyobb videó megosztó oldalról, és a jelenetet kivágva „jobb minőségben” került vissza az oldalra.

 

Niall egy interjújában elmondta (amely azóta szőrén-szálán eltűnt az internetről), hogy Louis és az ő kapcsolata a legkevésbé szoros, szerinte Louis nem díjazza a humorát, és sokszor idegesítőnek tartja hangosságát, valamint kifejtette, hogy idősebb bandatársának van egy stílusa, így Harryn kívül nem enged közel magához senkit.


Véleményem: Szerintem ezt az egészet valaki akkor találta ki amikor nagyon unatkozott. Meghogy az interjú szőrén szálán eltűnt a netről? Egy videó csak úgy nem tűnik el. Hogy Louis Niallt áldozná föl? Ezt lehet , hogy poénnak szánta. Sőt szerintem tuti, hogy nem akarta megbántani.

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.