Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történetük

2010-ben egymástól függetlenül 5 srác jelentkezett az x-faktorba. Eljutottak a táborig ahonnan viszont nem engedték tovább őket.

 

Nicole Scherzinger azt javasolta, hogyha összeállnak egy bandává akkor tovább mehetnek a mentorházba. Simon Cowell lett a mentoruk aki egyébként az X-faktor "feltalálója". A srácok a 3. helyezést értek el, a 2. Rebecca Ferguson lett, aki a műsor alatt járt Zaynnel. Kapcsolatuk nagy vihart kavart a korkülönbség miatt. A versenyből végül Matt Cardle került ki győztesen. De ez nem jelentett semmit. A fiúk sokkal híresebbek és sikeresebbek, mint Rebecca vagy Matt. 

 

That moment was more important than the formation of earth. T... on Twitpic

 

A fiúkat a Syco Music kiadó szerződtette. Első kislemezük a What Makes You Beautiful 2011. szeptemberében jelent meg, ami beindította a srácok karrierjét és a nézettsége már 400 millió felett jár.  Ezt követte az októberben megjelent Gotta Be You kislemez, ami nem lett olyan sikeres mint várták, de mi, Directionerek nagyon szeretjük.

 

Debütáló albumuk Up All Night címmel jelent meg, amelyre többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt dalokat. Az lemez az USA-ban a 4. helyig menetelt a leghalgatottab lemezek listáján, ezzel megelőzve a Beatlest is. Így a One Direction lett az egyetlen angol/ír banda akik ekkora sikert értek el a tengeren túlon is.

 

A második lemezük 2012 őszén jelent meg Take Me Home címmel. 34 országban ált a toplisták tetején a lemez. Ennél az albumnál is közreműködött Ed és Kelly.

 

3. albumukat 2013 őszén adták ki, és már a megjelenése előtt óriási sikereket ért el. Szerintem az az album sokkal jobb, mint az eddigiek. Azt hiszem mondhatjuk, hogy egy kicsit stílust váltottak és inkább pop-rockot kezdtek játszani.

 

❤️

 

Ha jól tudom a fiúknak 5 könyve jelent meg, köztük 2 magyarul is.

 

A srácok 2012-ben készítettek egy koncertfilmet, a rajongók hatalmas örömére. És hát ugye 2013. szeptember 5-én már a magyar Directionerek is élvezhették a 1D dokumentumfilmjét, a This Is Us-t.♥ Már DvD-n is lehet kapni, a Media Markban keressétek. Aztán 2014. októberében kiadták a Where We Are turnén készített koncertfilmet, amit minden országban egyetlen hétvégén keresztül vetítettek a mozik.

 

A legújabb album, a Four címet kapta. Kétségtelenül ez a One Direction legjobb albuma. A dalokat nagy részben ők írták rá, de sok más híres előadó is közreműködött benne.

 

A fiúk februárban indulnak On The Road Again nevű turnéjukra, amelynek keretében június 10-én ellátogatnak Ausztriába is.

 

♥

A One Direction hivatalos oldala erősítette meg 2015.03.25-én, hogy Zayn kilép a bandából. Nagyon nagyon sajnálom és kiváncsi vagyok, hogyan tovább.